DaniëlleIk werk inmiddels 2,5 bij van Dijk Beton. Ik ervaar mijn baan als hard werken, maar tegelijk ook heel gezellig met veel mogelijkheden, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden. We vormen leuk team dat veelal goed op elkaar is ingespeeld en mijn collega’s zijn dan ook erg belangrijk voor mij.

MaartenHet werken bij Van Dijk Beton is leuk, omdat het een bedrijf is dat volop in ontwikkeling is en producten levert voor interessante en innovatieve projecten. Dit doen we samen met een leuke groep mensen die wat voor elkaar over hebben en met een gezonde dosis humor. De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort. Het leuke aan het werken op het bedrijfsbureau is dat de werkzaamheden zeer divers zijn. Van het in overleg bepalen van de productiewijze, het opstellen van planningen, het inkopen van engineering, mallen, en instortvoorzieningen tot het afstemmen van het transport. Kortom een uitdagend en dynamisch bedrijf!

LindaInmiddels ben ik bijna 2 jaar werkzaam bij Van Dijk Beton, het werk is divers en afwisselend, waar ik iedere dag weer leer. Het belangrijkste vind ik de gezelligheid tussen de collega’s onder elkaar mekaar want hard lachen en lol hebben zorgen ervoor dat ik nooit met tegenzin naar mijn werk ga, ook al is het soms hard werken. We hebben een leuk divers team!

JoachimHet is een leuk bedrijf waar je werkt met leuke collega’s. Je bent lekker druk bezig met diverse werkzaamheden. Ik heb het er erg naar mijn zin!

NataschjaMijn naam is Nataschja van Raaij en ik werk sinds kort bij Van Dijk Beton als administratief medewerker verkoop. Mijn taken omvatten het verzorgen van verkoopoffertes en orders voor onze standaardproducten, evenals het bieden van administratieve ondersteuning aan mijn collega's. Daarnaast beheer ik de telefoon en de algemene mailbox(...)

Lees meer

MarkMijn naam is Mark van Andel en ik vervul de rol van Business Controller bij Van Dijk Beton. Binnen deze functie draag ik zorg voor het verschaffen van inzicht in de huidige stand van zaken, het optimaliseren van softwareprocessen en fungeer ik als essentiële schakel naar de financiële afdeling(...)

Lees verder

Ook werken bij Van Dijk Beton?

Solliciteer dan nu!

Contact

Schoonhovenseveer 1
2964 GB Groot Ammers

0184 – 67 16 00
info@vandijkbeton.nl

Vacatures

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar enthousiaste mensen met een passie – net als wij – voor beton. Bij ons mag en kan je altijd open solliciteren.

Vacatures