Nataschja

Mijn naam is Nataschja van Raaij en ik werk nu bijna zes weken bij Van Dijk Beton als administratief medewerker verkoop. Mijn taken omvatten het verzorgen van verkoopoffertes en orders voor onze standaardproducten, evenals het bieden van administratieve ondersteuning aan mijn collega's. Daarnaast beheer ik de telefoon en de algemene mailbox.

Wat mij zo aanspreekt bij Van Dijk Beton is het feit dat ik deel uitmaak van een bedrijf dat tastbare en indrukwekkende producten creëert. Dit overtrof mijn verwachtingen toen ik via het uitzendbureau werd voorgesteld en op sollicitatiegesprek mocht komen.

Ik heb het geluk om met leuke collega's te werken die houden van lachen én hard werken. Een keer per week lunchen we gezellig samen en genieten we van een heerlijk broodje gehaktbal.

Mijn eerste week bij Van Dijk Beton was meteen een vliegende start. Doordat mijn voorganger al een tijdje weg was voordat ik begon, moest ik in rap tempo de basisvaardigheden eigen maken. Als nieuwkomer betekent dat soms snel schakelen, wat deze baan echt uitdagend maakt. Nu ik wat meer gewend ben en steeds meer leer over wat we bij Van Dijk Beton produceren, blijf ik onder de indruk van onze producten. Ik hoop dit nog lange tijd te kunnen blijven doen, niet in de laatste plaats omdat er veel flexibiliteit is om het werk te combineren met mijn thuissituatie als nieuwe alleenstaande moeder van een dochter van zes.

Kortom, Van Dijk Beton is een geweldig bedrijf met indrukwekkende producten en fantastische collega's. Dat is waarom je hier wilt werken!

Contact

Schoonhovenseveer 1
2964 GB Groot Ammers

0184 – 67 16 00
info@vandijkbeton.nl

Vacatures

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar enthousiaste mensen met een passie – net als wij – voor beton. Bij ons mag en kan je altijd open solliciteren.

Vacatures