Mark

Mijn naam is Mark van Andel en ik vervul de rol van Business Controller bij Van Dijk Beton. Binnen deze functie draag ik zorg voor het verschaffen van inzicht in de huidige stand van zaken, het optimaliseren van softwareprocessen en fungeer ik als essentiële schakel naar de financiële afdeling.

Mijn bekendheid met Van Dijk Beton gaat terug naar mijn roots in de regio. Het bedrijf stond bij mij al geruime tijd op de radar. Wat mij vooral aanspreekt, is de nadruk op authentiek vakmanschap in de productie. Daarnaast zijn de groeimogelijkheden die het bedrijf biedt, een belangrijke drijfveer voor mij.

Werken bij Van Dijk Beton is voor mij een waar genoegen. Het hechte team creëert een sfeer waarin je elkaar goed leert kennen en de communicatielijnen kort zijn. Dit bevordert de efficiëntie en flexibiliteit binnen het team, waardoor we snel kunnen schakelen indien nodig.

Ik zou anderen van harte aanraden om bij Van Dijk Beton aan de slag te gaan. Hier vind je uitdagend werk met betrokkenheid bij prachtige projecten en hoogwaardige producten. De prettige sfeer en directe communicatielijnen dragen bij aan een werkomgeving waarin je je echt kunt ontwikkelen en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Contact

Schoonhovenseveer 1
2964 GB Groot Ammers

0184 – 67 16 00
info@vandijkbeton.nl

Vacatures

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar enthousiaste mensen met een passie – net als wij – voor beton. Bij ons mag en kan je altijd open solliciteren.

Vacatures