Over ons

BedrijfscultuurVan Dijk Beton is een echt familiebedrijf die toonaangevend is als het gaat om prefab betonelementen. Het verschil maken, daar houden we van. Door de samenwerking met klanten en leveranciers geloven we dat er steeds nieuwe mogelijkheden ontstaan om processen te optimaliseren en prefab betonproducten te innoveren.  

Van Dijk Beton kenmerkt zich als een sterk team. Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten, waarin ze uitblinken. Het beste in elkaar naar boven halen, daar gaat het bij Van Dijk Beton om. Er heerst een goede werksfeer waar de collega’s klaar staan voor elkaar. Hard werken en humor zijn dan ook feilloos met elkaar verbonden.  
 

HistorieDe basis van het huidige bedrijf is gelegd door de broers Van Dijk, aan het eind van de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Vanaf 1996 behoorde Van Dijk Beton tot Den Boer Holding. Vanaf april 2017 is het bedrijf onderdeel van De Lek Beton. De Lek Beton en Van Dijk Beton zijn naast elkaar gevestigd. De Lek Beton is al ruim 55 jaar een vertrouwde leverancier van betonmortel waar Van Dijk Beton een producent is van betonproducten door heel Nederland.  

Missie en visieVan Dijk Beton is de specialist in seriematige en project specifieke productie van prefabbeton voor toepassingen in de GWW-sector. Binnen onze marktsegmenten staan we bekend staan als flexibel en no-nonsense en reageren snel op (latente) marktbehoeften en –vragen. Hierdoor stellen we onze klanten in staat succesvol te zijn in hun business. De producten voldoen aan eisen van klanten en klantgroepen op zodanige wijze dat daarmee de continuïteit en winstgevendheid van Van Dijk Beton kan worden gewaarborgd.

Onze medewerkers onderscheiden zich in expertise en motivatie ten opzichte van medewerkers van onze concurrenten. Wij bieden onze medewerkers een veilige, plezierige en uitdagende werkomgeving. Wij gaan bewust om met ons milieu en streven naar milieuverbetering.
 

Ook werken bij Van Dijk Beton?

Bekijk onze vacatures!

Contact

Schoonhovenseveer 1
2964 GB Groot Ammers

0184 – 67 16 00
info@vandijkbeton.nl

Vacatures

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar enthousiaste mensen met een passie – net als wij – voor beton. Bij ons mag en kan je altijd open solliciteren.

Vacatures